Categories
Countdown

17/63 Solidaarisuus

Khaled Alkilani eli K-Lead on Syyriasta kotoisin oleva mikkeliläinen poliittinen räppäri. Khaledin biisissä maailma on vaarallinen paikka ja elettävänä on vain tää yks elämä. Suomi on globaalissa mittakaavassa turvallinen maa, mutta ei turvallinen jokaiselle.

K-Lead – vaarallinen paikka

Khaled Alkilani eli K-Lead on Syyriasta kotoisin oleva mikkeliläinen poliittinen räppäri. Khaledin biisissä maailma on vaarallinen paikka ja elettävänä on vain tää yks elämä. Suomi on globaalissa mittakaavassa turvallinen maa, mutta ei turvallinen jokaiselle. Sen haluan muuttaa — haluan Helsingistä jokaiselle turvallisen taustasta huolimatta. Ja juuri siksi, että elämä on niin arvokasta eikä yhden ihmisen elämä ole toisen elämää arvokkaampi.

Khaled teki tänpäiväisen biisin tukibiisiksi ystäväni Samin eduskuntavaalikampanjaan. Mä uskon käytännön solidaarisuuteen, intersektionaaliseen feminismiin ja yhteistyöhön ja siks mun mielestä on ihanaa voida sanoa, että jos et tykkää mun tyylistä, toivon, että tsekkaat muiden huippujen lisäksi esim. Sami Säynevirran, Minja Koskelan, Arvind Ramachandranin, Eeli Kytömäen tai Aydin Saiyarin omaa ehdokasta etsiessäsi!

Ps. Luon biiseistä myös Spotify-soittolistan, jota voi seurata täältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *