Categories
Countdown

41/63 Näytä tekosi

Tän päivän biisi on Climate Aid Finlandin ilmastokonsertin vuoden 2019 päätöskappale ”Yes, we all need hope”.

Climate Aid Finland – Yes, we all need hope

Tän päivän biisi on Climate Aid Finlandin ilmastokonsertin vuoden 2019 päätöskappale ”Yes, we all need hope”.

Haluun nostaa tätä videoo ja biisiä, vaikka ajattelen tietenkin, ettei yks biisi riitä. Mut mikään yksin ei riitä vaan ilmastopositiiviseen eli hiilinegatiiviseen ja ekologisesti kestävään yhteiskuntaan siirtymiseen tarvitaan mukaan ihan kaikki. Ja jokaisella teolla me viestitään päättäjille ja yrityspampuille, että me halutaan tekoja. Me halutaan tulevaisuus. Ne ei näytä muuten uskaltavan ryhtyä tekoihin. 🤷 Ilmastoteot onkin mun mielestä sekä kansalaistoimintaa, joka edistää tiukkaa ilmastopolitiikkaa tai kestävämpiä yksilönvalintoja. Mä ajattelen, että kansalaistoiminta on tällä hetkellä todella tärkeetä, vaikka molempia tarvitaan. Tässä biisin speksit:

ENO-verkkokoulu, Ekosäätiö, Myrskyvaroitus ry ja Climate Aid Finland on Joensuun kaupunginorkesterin, tunnettujen artistien, räppäävien Biolasten ja virtuaalikuoron kanssa tehneet tän ilmastomusavideon. Säveltäjänä Johanna Almark. Mukana videolla on muun muassa Jannika B, Irina, Wimme, Mikko von Hertzen, Eija, Taljanka, Paleface ja Joonas Saartamo ja monia muita niinku Biolapset.

Osallistu @climateaid.fi kampanjaan julkaisemalla oma videosi tunnisteella #naytatekosi. 🔥

Ps. Luon biiseistä myös Spotify-soittolistan, minkä löydät nimellä elinakauppila2021 – Kun pelkkä puhe ei riitä, kaivataan musaa ja tekoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *