Categories
Countdown

63/63 Voimaa jaksaa

Tän päivän biisi päättää poliittisten biisien countdownin. Se on voimabiisi: Yann Tiersenin Les Jours Tristes. Tää biisi on ihan maaginen ja liittyy uskallukseen ja omaan sisäiseen ääneen luottamiseen.

Yann Tiersen & Neil Hannon – Les Jours Tristes

Tän päivän biisi päättää poliittisten biisien countdownin. Se on voimabiisi: Yann Tiersenin Les Jours Tristes. Tää biisi on ihan maaginen ja liittyy uskallukseen ja omaan sisäiseen ääneen luottamiseen. Mä olen tosi pelokas ja herkkä. Usein pysähdyn hengästyneenä miettimään, mitä ihmettä olenkaan tekemässä. Tarkastelen tilannetta, tutkin omaa sisäistä ääntäni ja yritän arvioida, mikä olisi viisasta. Sama toistuu niin kansalaistottelemattomuudessa kuin missä tahansa muussa asiassa elämässäni. Mietin päätöksentekoani ja kuuntelen moraalista kompassiani. Se on minulle määräävä tekijä — toki nautinto ja mukavuudenhalu ovat läsnä myös. Olen kuitenkin omistautunut sille, että haluaisin vähentää kärsimystä. Kaikkien olentojen kärsimystä. Se tapahtuu mun nähdäkseni yrittämällä luoda yhteiskunta, joka ei käytä toista hyväkseen: oli kyse sitten toisista ihmisistä tai eläimistä. Yhteiskunta, joka kunnioittaa ja vaalii hyvinvointia ja elämää.

Tää biisi auttaa mua uskomaan itseeni myös niissä hetkissä, joissa tuntuu, että oma tekeminen on yksinäistä ja lohdutonta räpellystä. Onneksi näitä hetkiä on verrattain vähän, koska on uskomattoman ihania yhteisöjä, joissa toisia tuetaan ja joissa jaan arvot muiden kanssa. Tukea saa pyytää, antaa ja ottaa vastaan. Ja meitä, jotka haluamme paremman maailman, on paljon.

Tsekkaa biisilista Spotifysta ”elinakauppila2021 — kun pelkkä puhe ei riitä, tarvitaan musaa ja tekoja”. ❤️🔥❤️🔥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *