Categories
Countdown

58/63 Rajat

Mä ajattelen, että me eletään tärkeiden muutosten aikaa. Yks näistä muutoksista on Me too -liikkeeseen liittyvä uudenlainen rajanveto ja itsemääräämisoikeuden vaade. Se on musta todella tarpeellista. Arvostan tätä biisiä ja siinä esiintyviä artisteja syvästi.

Adikia feat. useita – Koskematon

Mä ajattelen, että me eletään tärkeiden muutosten aikaa. Yks näistä muutoksista on Me too -liikkeeseen liittyvä uudenlainen rajanveto ja itsemääräämisoikeuden vaade. Se on musta todella tarpeellista. Arvostan tätä biisiä ja siinä esiintyviä artisteja syvästi. Me tarvitaan just tätä voimaa:

”Koskematon koskematon
Älä koske älä edes kato
Sanoit et uskot reinkarnaatioon
Seuraavassa elämässä oot sit joku fakin mato
Olitsä perse vai tissimiehii mull on myös hartiat
Oon oman itseni vartija en täytä tarpeita en oo ketää varte ja
Sulle feminismi on kirosana
Sattusko totuus sua anna mä puhallan
Mua määritellään sen perusteella miltä mä näytän
Mitä mee yli tai ali se käyrä
Ihan sama mitä teen miten näit sanoja käytän
Kuule ku sanon mä oon koskematon
Älä koske älä edes kato”

Ps. Luon biiseistä myös Spotify-soittolistan, jonka löydät nimellä elinakauppila2021 – Kun pelkkä puhe ei riitä, kaivataan musaa ja tekoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *