Categories
Countdown

26/63 Toksinen maskuliinisuus

Päivän biisi on Bad Religionin Sorrow. Biisi kertoo mulle toksisesta maskuliinisuudesta, siitä kuinka tuhoavat mallit tuottavat kärsimystä ja surua. Tunnen tosi syvää lämpöä tän biisin sanoja kunnellessani, koska ajattelen, että meillä on muitakin mahdollisuuksia.

Bad Religion – Sorrow

Päivän biisi on Bad Religionin Sorrow. Biisi kertoo mulle toksisesta maskuliinisuudesta, siitä kuinka tuhoavat mallit tuottavat kärsimystä ja surua. Tunnen tosi syvää lämpöä tän biisin sanoja kunnellessani, koska ajattelen, että meillä on muitakin mahdollisuuksia. Se on myös biisin sanoma. En tarkoita tällä sitä, että individualistisesti jokaisen pitäis vain ottaa vastuuta, muuttaa omaa oloaan ja tulla onnelliseksi vaan että kollektiivisesti me voidaan muuttaa ihmisen mallia ja sukupuoliin liittyviä odotuksia niin, että kenenkään ei tarvitsisi sotia tai olla muuten väkivaltainen. Mulle feminismi on yhtä lailla miesten kuin naisten ja kaikkien sukupuolten vapautusta. Ei enää surua vaan toisten tukemista, hyväksyntää, kohtaamista ja rakkautta.

Ps. Luon biiseistä myös Spotify-soittolistan, mikä löytyy hausta nimellä elinakauppila2021-Kun pelkkä puhe ei riitä, kaivataan musaa ja tekoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *